Thursday, December 9, 2010

Program Bimbingan Perubatan Hikmah

Salam sejahtera. Mari menambah ilmu pengatahuan serta HIKMAH dnegan mengikuti Program Bimbingan Perubatan Hikmah (BPH) yang bersifat bimbingan secara PERIBADI dan PERSONAL antara PEMBIMBING dengan MURID.
Ia mengandungi dua BAHAGIAN UTAMA IAITU Penyucian Rohani dan Pengisian Rohani (PR2) dengan nur, hikmah dan zikir secara berdepan. Dengan mengikuti program bimbingan ini, insya Allah murid akan merasai sendiri FAEDAHNYA. Ia bermula dengan terhapusnya dan terputusnya semua JALUR SAKA bakal murid sehinggalah kemampuan merawat kes-kes gangguan dengan mudah dan pantas, pastinya dengan izin Allah dan rahmat Allah.
Bagaimamanakah mahu merawat pesakit terutama yang diganggu oleh jin saka sedangkan perawat sendiri mempunyai SAKA yang belum dibuang?Oleh sebab itu dengan mengikuti PROGRAM BIMBINGAN PERUBATAN HIKMAH ini insya Allah semasa proses penyucian dan pembersihan bakal murid sendiri akan merasai dan menyaksikan bagaimana (jika ada saka) jalur saka itu diputuskan, dibuktikan melalui pandangan mata batin/dalam, insya Allah.
Selepas melalui proses penyucian maka proses pengisian dilakukan dengan cara berzikir secara benar dan sahih serta dibimbing sehingga mencapai tahap ketenangan yang luar biasa(Bukannya zikir ajaran sesat dan lupa diri).
Ketenangan di sini bermaksud turunnya rahmat dan Nur Allah yang meliputi diri perawat sehinggakan segala unsur negatif termasuk sifat diri yang jahat dna negatif akan keluar daripada dirinya. Ia diganti dengan sifat terpuji seperti sabar dan lebih berhikmah mendepani kehidupan dan pancaroba sebagai perawat Islam yang mantap dengan keyakinan dan tawakal yang HAQ yang tidak dapat digugat oleh sebarang gangguan jin sekuat mana sekalipun.
Oleh kerana bimbingan ini bersifat personal dan perseorangan, maka digalakkan bagi pembaca yang berminat untuk segera email ke rahmaniah999@gmail.com bagi tujuan penempahan tempat dan masa/tarikh belajar. Hal ini penting kerana bagi mengelakkan Q yang panjang.
Sudah ada yang menjadi perawat Islam dan alternatif datang mengikuti program pembelajaran BHP ini merasai program inilah yang sangat dicari-carinya selama ini. Khusus bagi perawat Islam yang mahu menambah ilmu pengetahuan dan mencari hikmah yang amat luas-infiniti-Ingatlah ilmu Allah sangatlah luas dan disebarkan di kalangan kita melalui kurniaan Allah yang terpilih. Bukan ilmu tenaga dalam dan sewaktu dengannya, semata-mata suatu pendekatan taqarrub kepada Allah melalui petunjuk daripada Allah semata-mata.
Maka bagi si pencari ilmu kerana Allah dan serius boleh menyatakan hasrat belajar dan email terus ke rahmaniah999@gmail.com. Program Bimbingan Perubatan Hikmah ini merupakan program pembelajaran berterusan dengan sekali penyucian dan pengisian ilmu hikmah maka, rasailah dan saksikanlah sendiri faedahnya, semestinya dengan izin Allah semata-mata.
Tabib Mohd Ali

No comments:

Post a Comment